Gratis kaarten

Een overzicht van de leukste websites om een e-card te versturen. Verras een bekende en stuur gratis een online kaartje! Verder staat hieronder een overzicht van de leukste en mooiste gratis kaarten.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
28-11-2014 om 05:26 uur

Top 5 Gratis producten

Gratis producten
Bereken je premie bij United Consumers en ontvang gratis 10% korting op je zorgverzekering. Je kunt ook kiezen voor een gratis iPad Air 2 t.w.v. €499,-, XBOX One pakket t.w.v. €564,95 of de Asus MeMO Pad 10 t.w.v. €249,-. Benieuwd naar meer acties van zorgverzekeraars? NuGratis.nl heeft een overzicht gemaakt van alle zorgverzekeringen met gratis producten of een leuke korting.

Gratis producten
Vraag gratis 3 weken lang een Regionaal Dagblad op papier aan. Na de 3 weken stopt de toezending automatisch. Je kunt kiezen uit: BN DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, Tubantia, De Gelderlander, de Stentor en PZC.

Gratis producten
Vraag gratis een poster van Blauw Bloed aan met de Koninklijke familie van de laatste 10 jaar.

Gratis producten
Vraag gratis en vrijblijvend de nieuwe CD aan van het TV programma ’Nederland Zingt’. Hierop staan prachtige liederen gezongen door bekende artiesten. Tijdens het aanvragen kun je ook kiezen voor de gratis DVD van The Passion 2014, DVD van Expeditie Birma, wenskaarten en meer. Stap 3 is niet verplicht tijdens het aanvragen.

Gratis producten
Start met (extra) meespelen met de BankGiro Loterij en ontvang een gratis dagje uit naar Groningen, Utrecht of Amsterdam voor 2 personen t.w.v. €100,-. Het gratis welkomstcadeau bestaat uit een rondvaart door de grachten, 3-gangen diner bij Humphrey’s voor 2 personen en 2 toegangskaarten voor een museum. Je kunt jouw lot(en) op elk gewenst moment weer stopzetten.

Hallmark kaarten

Gratis kaarten
Bij Hallmark kan je in 4 eenvoudige stappen een leuke e-card aanmaken en gratis versturen!

Het Kaartenhuis

Gratis kaarten
Een leuke Nederlandse verzamelsite van alles wat met kaarten te maken heeft.

Blue Mountain

Gratis kaarten
Nog een internationale e-cards site met Engelse kaarten.

Tooncards

Gratis kaarten
Stel hier je eigen Toon van Driel kaarten samen. Je krijgt een cartoon waar je zelf de tekst in kunt vullen.

Meer gratis producten

Gratis producten
Ben je naast gratis kaarten nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2014 NuGratis.nl