Gratis kaarten

Een overzicht van de leukste websites om een e-card te versturen. Verras een bekende en stuur gratis een online kaartje! Verder staat hieronder een overzicht van de leukste en mooiste gratis kaarten.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
25-04-2015 om 03:00 uur

Top 5 gratis:

Niet helemaal gratis, wel een hele goede aanbieding: ontvang 4 weken het AD en/of 4 weken de Volkskrant voor slechts €1,- per week. Of kies voor 10 weken de Telegraaf voor slechts €2,- per week. Daarna stopt de toezending automatisch. Ook maak je kans op 2 gratis overnachtingen in een kasteel / landhuis of een Samsung TV.

Vraag gratis een proefpakket van Tena Lady aan. Je kunt kiezen uit 3 soorten (Ultra Mini, Normal of Pants). Het pakket wordt discreet bezorgd.

Vraag gratis een proefpakket Knorr Basisbouillon aan. Veel gerechten kun je bereiden met bouillon, in plaats van peper en zout. Er zitten ook 5 gratis recepten bij.

Doe mee met de actie en maak kans op een gratis box met gezonde recepten en ingrediënten van HelloFresh. Hiermee kun je gezond en gevarieerd koken.

Vraag gratis een proefnummer aan van het blad Elsevier Juist. Dit blad gaat over ’weten, verdienen en beleven’.

Hallmark kaarten

Gratis kaarten
Bij Hallmark kan je in 4 eenvoudige stappen een leuke e-card aanmaken en gratis versturen!

Gratis 50% korting op je 2e kaart

Gratis kaarten
Leuk kaartje versturen? Verstuur via KaartWereld en ontvang 50% korting op je 2e kaart. Ook krijg je gratis 20% korting als je een KaartWereld account aanmaakt.

Het Kaartenhuis

Gratis kaarten
Een leuke Nederlandse verzamelsite van alles wat met kaarten te maken heeft.

Blue Mountain

Gratis kaarten
Nog een internationale e-cards site met Engelse kaarten.

Tooncards

Gratis kaarten
Stel hier je eigen Toon van Driel kaarten samen. Je krijgt een cartoon waar je zelf de tekst in kunt vullen.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis kaarten nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2015 NuGratis.nl