Gratis kaarten

Een overzicht van de leukste websites om een e-card te versturen. Verras een bekende en stuur gratis een online kaartje! Verder staat hieronder een overzicht van de leukste en mooiste gratis kaarten.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
28-07-2015 om 13:12 uur

Top 5 gratis:

Start met meespelen met de BankGiro Loterij en krijg een gratis cadeaupakket ter waarde van €80,-. Dit pakket bestaat uit een VVV-bon van €25,-, 2 kaartjes voor de dierentuin en een verrassingscadeau. Je kunt jouw lot(en) op elk gewenst moment stopzetten.

Verstuur een gratis kaartje via KaartWereld ter waarde van €2,20. Gebruik de actiecode KWSYNGR15 op de Brievenbus pagina voor de gratis kaart. De verzendkosten worden wel in rekening gebracht en je hebt een account nodig.

Vraag nu gratis het keuken magazine van Keuken Kampioen aan. Je maakt automatisch kans op een iPhone6.

Vraag nu gratis een proefnummer aan van Eva Magazine, ter waarde van €4,50. Het vrouwenmagazine gaat over allerlei leuke onderwerpen als mode, koken, uitgaan, natuur en verzorging. 

Zoek het verschil en maak kans op één jaar lang gratis meespelen met de Staatsloterij! Het verschil is: de schelp aan de rechterkant.

Gratis wenskaart

Bij Kaartwereld kun je nu gratis een wenskaart van €2,20 uitkiezen. Gebruik hiervoor de actiecode ’KWSYNGR15’. Helaas moet je de postzegel van €0,69 wel betalen. De actiecode werkt alleen als je ingelogd bent met je account, je kunt hier inloggen of je gratis aanmelden.

Hallmark kaarten

Gratis kaarten
Bij Hallmark kan je in 4 eenvoudige stappen een leuke e-card aanmaken en gratis versturen!

Blue Mountain

Gratis kaarten
Nog een internationale e-cards site met Engelse kaarten.

Tooncards

Gratis kaarten
Stel hier je eigen Toon van Driel kaarten samen. Je krijgt een cartoon waar je zelf de tekst in kunt vullen.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis kaarten nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2015 NuGratis.nl