Gratis kaarten

Een overzicht van de leukste websites om een e-card te versturen. Verras een bekende en stuur gratis een online kaartje! Verder staat hieronder een overzicht van de leukste en mooiste gratis kaarten.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
20-12-2014 om 03:52 uur

Top 5 Gratis producten

Gratis producten
Ontvang gratis een fles Andrélon of Dove shampoo door je eigen etiket voor op de shampoo fles te ontwerpen. Print het etiket, maak er iets moois van en stuur het etiket op. Daarna ontvang je het etiket met een bon thuisgestuurd waarmee je de gratis fles de Andrélon of Dove shampoo kan ophalen bij een Kruidvat vestiging.

Gratis producten
Speel mee met de prijsvraag van Watch2Day maak kans op een INVICTA Zeus Bolt Chronograph horloge ter waarde van €1999,-!

Gratis producten
Via Kaartwereld kan je een gratis Ansichtkaart ter waarde van €1,50 + gratis postzegel van €0,64 = €2,14 versturen. Selecteer een kaart vanaf €1,50, kies voor de kaartsoort: Ansichtkaart, maak vervolgens je kaart en vul bij de laatste stap in het bestelproces de actiecode: valk2014 in. Om de code te activeren moet je ingelogd zijn op Kaartwereld.

Gratis producten
Veel zorgverzekeraars geven een gratis cadeau weg wanneer je overstapt van zorgverzekering. NuGratis.nl heeft daarom een overzicht gemaakt van alle gratis acties, premies en kortingen.

Gratis producten
Start met meespelen met de Nationale Postcode Loterij en ontvang een gratis cadeau ter waarde van €12,50. Ook speel je dan mee met de Eindejaarskanjer, hiermee maak je kans op €49,7 miljoen! Je kunt jouw lot(en) altijd op elk moment stopzetten.

Hallmark kaarten

Gratis kaarten
Bij Hallmark kan je in 4 eenvoudige stappen een leuke e-card aanmaken en gratis versturen!

Het Kaartenhuis

Gratis kaarten
Een leuke Nederlandse verzamelsite van alles wat met kaarten te maken heeft.

Blue Mountain

Gratis kaarten
Nog een internationale e-cards site met Engelse kaarten.

Tooncards

Gratis kaarten
Stel hier je eigen Toon van Driel kaarten samen. Je krijgt een cartoon waar je zelf de tekst in kunt vullen.

Meer gratis producten

Gratis producten
Ben je naast gratis kaarten nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2014 NuGratis.nl