Gratis kaarten

Een overzicht van de leukste websites om een e-card te versturen. Verras een bekende en stuur gratis een online kaartje! Verder staat hieronder een overzicht van de leukste en mooiste gratis kaarten.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
24-07-2014 om 10:13 uur

Top 5 Gratis producten

Gratis producten
EO biedt veel gratis producten aan. Vraag nu bijvoorbeeld de gratis DVD aan van Wild Brazil (DVD over de mooie plekken in Brazilië). Als je klikt op direct aanvragen zie je een overzicht van de gratis producten die je nog meer kunt bestellen, zoals de gratis DVD Pinguins Undercover, DVD The Passion 2014, Planet Earth en nog veel meer. Alles is gratis en vrijblijvend en stap 3 is niet verplicht tijdens het bestellen.

Gratis producten
Vraag nu gratis loom elastiekjes aan. Met loom elastiekjes kun je allerlei leuke variaties maken (vooral leuk voor kinderen). Let wel op: de loombandjes zijn gratis door sponsoren, hierdoor zie je wel een vragenlijst tijdens het bestelproces. Niet alle vragen zijn verplicht, je kunt deze leeg laten.

Gratis producten
Vraag gratis een sample Colgate Max Fresh Acticlean tandpasta aan. De Colgate Max Fresh Acticlean tandpasta zorgt voor een golf van frisheid met veel meer schuim dat de mond grondig reinigt, zelfs de moeilijk bereikbare plekjes.

Gratis producten
Elke week een overzicht van de beste gratis producten in je inbox ontvangen? Meld je nu gratis aan voor de NuGratis.nl nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 Dove geschenksets!

Gratis producten
Tijdelijke actie: vraag nu een Visa World Card aan en ontvang een gratis Ray-Ban zonnebril ter waarde van €139,-. Je kunt er ook voor kiezen om een Visa Card met €50,- gratis tegoed en het 1ste jaar gratis aan te vragen. De kaart is vooral handig bij online betalingen en in het buitenland.

Hallmark kaarten

Gratis kaarten
Bij Hallmark kan je in 4 eenvoudige stappen een leuke e-card aanmaken en gratis versturen!

Gratis 250 gratis visitekaartjes

Bestel gratis 250 visitekaartjes bij Vistaprint. Let wel op, je betaalt een kleine bijdrage voor de verzendkosten, verder zijn de visitekaartjes echt gratis.

CardXL.nl

Geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen, sluitzegels, menukaarten, dankkaarten en meer bestel je bij CardXL. Je kunt 3 gratis modelkaarten aanvragen.

1e geboortekaartje gratis bij Greetz

Gratis kaarten
Iemand feliciteren of de geboorte van je kind bekendmaken? Bij Greetz krijg je het 1e geboortekaartje gratis. Heb je voor 20.00 uur je kaartje samengesteld, dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd.

Het Kaartenhuis

Gratis kaarten
Een leuke Nederlandse verzamelsite van alles wat met kaarten te maken heeft.

Blue Mountain

Gratis kaarten
Nog een internationale e-cards site met Engelse kaarten.

Tooncards

Gratis kaarten
Stel hier je eigen Toon van Driel kaarten samen. Je krijgt een cartoon waar je zelf de tekst in kunt vullen.

Meer gratis producten

Gratis producten
Ben je naast gratis kaarten nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2014 NuGratis.nl