Gratis kaarten

Een overzicht van de leukste websites om een e-card te versturen. Verras een bekende en stuur gratis een online kaartje! Verder staat hieronder een overzicht van de leukste en mooiste gratis kaarten.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
24-05-2015 om 03:00 uur

Top 5 gratis:

Speel mee met de BankGiro Loterij en ontvang een gratis cadeaupakket t.w.v. €80,-. Hierin zit een gratis dagje dierentuin, een gratis VVV-bon van €25,- en 2 gratis DVD’s met natuurdocumentaires. Je kunt jouw lot(en) op elk gewenst moment stopzetten.

Vraag gratis een proefnummer aan van het blad VIVA, AutoWeek, vtwonen of Kek Mama (klik of tik op de naam van het blad om het aan te vragen). Per huishouden kun je 1 van de 4 bladen aanvragen. Je hoeft alleen even te bellen naar het nummer in beeld. De actie loopt op werkdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur.

Bestel gratis een proefpakket van Libresse Multistyle inlegkruisjes. Het speciale aan de Multistyle inlegkruisjes is dat ze in elk type ondergoed passen. zoals een string, hipster of boxer ondergoed.

Probeer nu gratis Honig Wokpasta spaghettini en fusilli (je kan beide proberen) Koop een actieverpakking Honig Wokpasta en ontvang het aankoopbedrag (€1,89) teruggestort op je rekening. Let wel op dat je actieverpakking met actiecode koopt en vergeet niet de kassabon te bewaren.

Zwanger? Vraag dan gratis De Blije Doos + Wij cadeaupakket aan. Hierin zit onder andere een gratis Mutje met naam naar keuze en een gratis pak Pampers.

Gratis Kaart t.w.v. €3,69

Verstuur bij Greetz gratis een kaart (met eventueel eigen foto) ter waarde van €3,69. Gebruik de code EQ15CGRATISKAART. Kies maximaal een kaart van €3,- om het helemaal gratis te houden, de verzendkosten zijn namelijk €0,69.

Hallmark kaarten

Gratis kaarten
Bij Hallmark kan je in 4 eenvoudige stappen een leuke e-card aanmaken en gratis versturen!

Gratis 50% korting op je 2e kaart

Gratis kaarten
Leuk kaartje versturen? Verstuur via KaartWereld en ontvang 50% korting op je 2e kaart. Ook krijg je gratis 20% korting als je een KaartWereld account aanmaakt.

Het Kaartenhuis

Gratis kaarten
Een leuke Nederlandse verzamelsite van alles wat met kaarten te maken heeft.

Blue Mountain

Gratis kaarten
Nog een internationale e-cards site met Engelse kaarten.

Tooncards

Gratis kaarten
Stel hier je eigen Toon van Driel kaarten samen. Je krijgt een cartoon waar je zelf de tekst in kunt vullen.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis kaarten nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2015 NuGratis.nl