Gratis kaarten

Een overzicht van de leukste websites om een e-card te versturen. Verras een bekende en stuur gratis een online kaartje! Verder staat hieronder een overzicht van de leukste en mooiste gratis kaarten.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
28-08-2015 om 08:38 uur

Top 5 gratis:

Doe de huidtypetest en ontvang een gratis Smart Sun bandje. Dit bandje geeft aan wanneer je je moet insmeren en meet de hoeveelheid UV-zonlicht. Je ontvangt ook gratis tips.

Probeer gratis een proefverpakking TENA Men. Dit helpt urineverlies bij mannen onder controle te houden. Het pakket wordt discreet thuisbezorgd.

Schrijf je gratis in bij ’De onderzoek groep’ en test gratis producten (vaak voor ze op de markt komen).

Schrijf je gratis in bij Sloop de Crisis en krijg gratis een Hotelcheque. Met deze Hotelcheque overnacht je met 2 personen gratis bij 1 van de 150 aangesloten hotels.

Speel mee met de BankGiro Loterij en ontvang gratis 4 entreekaarten voor de Apenheul t.w.v. €84,-, Slagharen t.w.v. €90,- of Duinrell t.w.v. €88,-. De kaartjes worden binnen 2 weken na aanmelding naar je toegestuurd. Je speelt mee zolang je zelf wilt.

Gratis wenskaart

Bij Kaartwereld kun je nu gratis een wenskaart van €2,20 uitkiezen. Gebruik hiervoor de actiecode ’KWSYNGR15’. Helaas moet je de postzegel van €0,69 wel betalen. De actiecode werkt alleen als je ingelogd bent met je account, je kunt hier inloggen of je gratis aanmelden.

Hallmark kaarten

Gratis kaarten
Bij Hallmark kan je in 4 eenvoudige stappen een leuke e-card aanmaken en gratis versturen!

Blue Mountain

Gratis kaarten
Nog een internationale e-cards site met Engelse kaarten.

Tooncards

Gratis kaarten
Stel hier je eigen Toon van Driel kaarten samen. Je krijgt een cartoon waar je zelf de tekst in kunt vullen.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis kaarten nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2015 NuGratis.nl