Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
26-04-2015 om 03:00 uur

Top 5 gratis:

Niet helemaal gratis, wel een hele goede aanbieding: ontvang 4 weken het AD en/of 4 weken de Volkskrant voor slechts €1,- per week. Of kies voor 10 weken de Telegraaf voor slechts €2,- per week. Daarna stopt de toezending automatisch. Ook maak je kans op 2 gratis overnachtingen in een kasteel / landhuis of een Samsung TV.

Vraag gratis een proefpakket van Tena Lady aan. Je kunt kiezen uit 3 soorten (Ultra Mini, Normal of Pants). Het pakket wordt discreet bezorgd.

Vraag gratis een proefpakket Knorr Basisbouillon aan. Veel gerechten kun je bereiden met bouillon, in plaats van peper en zout. Er zitten ook 5 gratis recepten bij.

Doe mee met de actie en maak kans op een gratis box met gezonde recepten en ingrediënten van HelloFresh. Hiermee kun je gezond en gevarieerd koken.

Vraag gratis een proefnummer aan van het blad Elsevier Juist. Dit blad gaat over ’weten, verdienen en beleven’.

Gratis SMS’en bij Hi

Gratis sms versturen
Hi gebruikers kunnen nu 100 gratis SMS’jes of MMS’jes sturen per maand.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2015 NuGratis.nl