Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
06-07-2015 om 16:04 uur

Top 5 gratis:

Doe mee met de wedstrijd van Thalys en win een gratis weekendje Parijs. Je ontvangt gratis 2 heen-en-terugtickets met de Thalys, 1 overnachting in hotel Villa Royale en meer! De goede antwoorden zijn: 1. Nederland, 2. de zonnebloem en 3. Auvers-sur-Oise.

Doe mee met de actie en maak kans op gratis parfum ter waarde van €100,-.

HelloFresh zoekt testers om een gratis HelloFresh box te proberen. Je ontvangt dan gratis gezonde recepten met verse ingrediënten erbij. Ook maak je kans op een gratis messenset t.w.v. €249,-.

Vraag nu een VISA World creditcard aan en ontvang een gratis Samsung Galaxy Tab3 7.0 tablet t.w.v. €119,- en gratis aanvullende reisverzekeringen. Een creditcard is bijvoorbeeld erg handig voor op vakantie.

Bestel boodschappen op de website van Albert Heijn en krijg elke week een gratis extra’tje. Deze week krijg je gratis Wieckse 0.0% Radler en Robijn Intense wasverzachter gratis bij je bestelling. Op=op! Bestel je 4 verpakkingen Campina yoghurt of 4 flessen Sourcy holy soda en/of vitaminwater dan zijn de bezorgkosten ook helemaal gratis.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2015 NuGratis.nl