Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
02-10-2014 om 08:19 uur

Top 5 Gratis producten

Gratis producten
Speel mee met de BankGiro Loterij en ontvang een gratis dagje Amsterdam ter waarde van €100,-. Het gratis dagje bestaat uit een rondvaart door de Amsterdamse grachten, 2 toegangskaarten voor het Rijksmuseum en een 3-gangen diner bij Humphrey’s voor 2 personen. Je kunt jouw lot(en) altijd op elk moment stopzetten.

Gratis producten
Probeer nu 2 weken gratis de Volkskrant. Je ontvangt de krant 2 weken gratis door de brievenbus, daarna stopt de toezending automatisch. Ook maak je kans op een gratis Kobo tablet + boekenpakket ter waarde van €199,-.

Gratis producten
Bestel een gratis proefzakje met keeltabletten van A.Vogel. De tabletten werken verzachtend op een geirriteerde keel.

Gratis producten
Speel mee met de VriendenLoterij en ontvang een gratis cadeau(pakket) ter waarde van €131,- bestaande uit onder andere een dagje uit, HEMA cadeaukaart en meer. Je kunt jouw lot(en) altijd op elk moment stopzetten.

Gratis producten
Er zijn weer nieuwe gratis producten aan te vragen bij EO (klik op direct aanvragen voor alle gratis producten). Vraag gratis de DVD met de eerste 3 afleveringen van Planet Earth aan, een Eva Shopper tas, DVD van The Passion, CD van Nederland Zingt of een gratis kalender voor 2015. Tijdens het bestellen is stap 3 niet verplicht.

Gratis SMS’en bij Hi

Gratis sms versturen
Hi gebruikers kunnen nu 100 gratis SMS’jes of MMS’jes sturen per maand.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Gratis producten
Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2014 NuGratis.nl