Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
23-07-2014 om 13:02 uur

Top 5 Gratis producten

Gratis producten
EO biedt veel gratis producten aan. Vraag nu bijvoorbeeld de gratis DVD aan van Wild Brazil (DVD over de mooie plekken in Brazilië). Als je klikt op direct aanvragen zie je een overzicht van de gratis producten die je nog meer kunt bestellen, zoals de gratis DVD Pinguins Undercover, DVD The Passion 2014, Planet Earth en nog veel meer. Alles is gratis en vrijblijvend en stap 3 is niet verplicht tijdens het bestellen.

Gratis producten
Vraag nu gratis loom elastiekjes aan. Met loom elastiekjes kun je allerlei leuke variaties maken (vooral leuk voor kinderen). Let wel op: de loombandjes zijn gratis door sponsoren, hierdoor zie je wel een vragenlijst tijdens het bestelproces. Niet alle vragen zijn verplicht, je kunt deze leeg laten.

Gratis producten
Vraag gratis een sample Colgate Max Fresh Acticlean tandpasta aan. De Colgate Max Fresh Acticlean tandpasta zorgt voor een golf van frisheid met veel meer schuim dat de mond grondig reinigt, zelfs de moeilijk bereikbare plekjes.

Gratis producten
Elke week een overzicht van de beste gratis producten in je inbox ontvangen? Meld je nu gratis aan voor de NuGratis.nl nieuwsbrief en maak kans op 1 van de 5 Dove geschenksets!

Gratis producten
Tijdelijke actie: vraag nu een Visa World Card aan en ontvang een gratis Ray-Ban zonnebril ter waarde van €139,-. Je kunt er ook voor kiezen om een Visa Card met €50,- gratis tegoed en het 1ste jaar gratis aan te vragen. De kaart is vooral handig bij online betalingen en in het buitenland.

Gratis SMS’en bij Hi

Gratis sms versturen
Hi gebruikers kunnen nu 100 gratis SMS’jes of MMS’jes sturen per maand.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Gratis producten
Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2014 NuGratis.nl