Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
31-07-2014 om 17:31 uur

Top 5 Gratis producten

Gratis producten
Weet jij of je jouw telefoonabonnement kunt verlegen? Doe de check bij The Phone House en maak kans op ’de wasmachine van de toekomst’ + de Samsung Galaxy S5 (totaal ter waarde van €2699,-)! Meedoen kan tot 11 augustus.

Gratis producten
Ontvang 2 weken lang gratis het AD door de brievenbus. Na 2 weken stopt de toezending automatisch. Ook maak je kans op een Samsung LED TV.

Gratis producten
Speel mee met de VriendenLoterij en ontvang een gratis cadeau(pakket) ter waarde van €131,- bestaande uit onder andere een dagje uit, HEMA cadeaukaart en meer. Je kunt jouw lot(en) altijd op elk moment stopzetten.

Gratis producten
Meld je nu aan voor Fruityreels en ontvang €5,- gratis. Met deze €5,- kun je gratis fruitkasten en andere spellen spelen. Ook ontvang je een gratis kraskaart waarmee je kans maakt om €10.000,- te winnen.

Gratis producten
Speel mee met de actie van Lotto en maak kans op een reischeque ter waarde van €4000,-. Het goede antwoord is: 6.

Gratis SMS’en bij Hi

Gratis sms versturen
Hi gebruikers kunnen nu 100 gratis SMS’jes of MMS’jes sturen per maand.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Gratis producten
Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2014 NuGratis.nl