Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
24-05-2015 om 03:00 uur

Top 5 gratis:

Speel mee met de BankGiro Loterij en ontvang een gratis cadeaupakket t.w.v. €80,-. Hierin zit een gratis dagje dierentuin, een gratis VVV-bon van €25,- en 2 gratis DVD’s met natuurdocumentaires. Je kunt jouw lot(en) op elk gewenst moment stopzetten.

Vraag gratis een proefnummer aan van het blad VIVA, AutoWeek, vtwonen of Kek Mama (klik of tik op de naam van het blad om het aan te vragen). Per huishouden kun je 1 van de 4 bladen aanvragen. Je hoeft alleen even te bellen naar het nummer in beeld. De actie loopt op werkdagen van 9.00 uur tot 17.30 uur.

Bestel gratis een proefpakket van Libresse Multistyle inlegkruisjes. Het speciale aan de Multistyle inlegkruisjes is dat ze in elk type ondergoed passen. zoals een string, hipster of boxer ondergoed.

Probeer nu gratis Honig Wokpasta spaghettini en fusilli (je kan beide proberen) Koop een actieverpakking Honig Wokpasta en ontvang het aankoopbedrag (€1,89) teruggestort op je rekening. Let wel op dat je actieverpakking met actiecode koopt en vergeet niet de kassabon te bewaren.

Zwanger? Vraag dan gratis De Blije Doos + Wij cadeaupakket aan. Hierin zit onder andere een gratis Mutje met naam naar keuze en een gratis pak Pampers.

Gratis SMS’en bij Hi

Gratis sms versturen
Hi gebruikers kunnen nu 100 gratis SMS’jes of MMS’jes sturen per maand.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2015 NuGratis.nl