Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
29-11-2015 om 02:59 uur

Top 5 gratis:

In 2016 stijgen de zorgpremies (helaas) opnieuw. Door toenemende zorgkosten, vergrijzing en nog tal andere redenen moet er meer premie betaald gaan worden. Genoeg reden dus om even goed rond te kijken, wellicht kan overstappen van zorgverzekering je in 2016 veel geld besparen. NuGratis heeft een overzicht van zorgverzekeringen op een rijtje gezet! Bekijk hier de gratis producten, acties en kortingen bij de verschillende zorgverzekeringen.

Vraag nu gratis een proefnummer aan van Eva Magazine, ter waarde van €4,50. Het vrouwenmagazine gaat over allerlei leuke onderwerpen als mode, koken, uitgaan, natuur en verzorging. 

Mathijs Maaltijdbox zoekt elke week testers die gratis een Mathijs Maaltijdbox willen testen. De Mathijs Maaltijdbox is een doos vol verse ingrediënten en lekkere recepten.

Schrijf je gratis in bij ’De onderzoek groep’ en test gratis producten (vaak voor ze op de markt komen).

Speel nu mee met de BankGiro Loterij en ontvang gratis een cadeaupakket t.w.v. €80,- met een VVV bon, 2 kaartjes voor een dagje uit naar de dierentuin en 2 verrassingscadeaus!

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2015 NuGratis.nl