Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
04-03-2015 om 15:46 uur

Top 5 gratis:

Kips geeft 10.000 gratis Kips Grillworst of Kips Grillworst Boerenkaas weg. Meld je hiervoor gratis aan als tester en wie weet ontvang jij binnenkort een gratis verpakking!

Speel mee met de prijsvraag van de Lotto en maak kans op een reis naar Curaçao t.w.v. €4200,-. Inclusief vlucht, all-inclusive resort, €250,- gratis zakgeld en meer.

Start met meespelen met de Lotto en ontvang een gratis kraspakket ter waarde van €20,-. Met dit kraspakket maak je kans op mooie (geld)prijzen. Ook ontvang je gratis de originele teammuts van Sven Kramer. Je kunt jouw lot(en) op elk gewenst moment stopzetten.

Schrijf je gratis en vrijblijvend in bij Toluna en ontvang gratis testproducten, proefmonsters en andere gratis producten van onder andere Garnier, Nivea en L’Oréal. Na je aanmelding zie je de gratis producten in het menu bij ’Ondek’ en dan ’Testproducten’. Ook ontvang je gratis een vergoeding in geld per ingevulde enquete.

Benieuwd hoeveel je auto waard is? Doe een gratis waarde indicatie check bij de ANWB.

Gratis SMS’en bij Hi

Gratis sms versturen
Hi gebruikers kunnen nu 100 gratis SMS’jes of MMS’jes sturen per maand.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2015 NuGratis.nl