Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
28-01-2015 om 11:47 uur

Top 5 gratis:

Deel gratis je ervaring en ontvang gratis een doosje vlekkendoekjes van het merk TMC520.

Speel nu 1 maand gratis mee met de VriendenLoterij, BankGiro Loterij, Nationale Postcode Loterij en/of de Staatsloterij en maak kans op miljoenen. Je kunt je lot(en) altijd en op elk gewenst moment stopzetten en zit dus nergens aan vast. Bekijk hier het hele overzicht van loterijen.

Ontvang gratis een flesje Arganolie ter waarde van €7,50. Arganolie verzorgt, herstelt en verjongt je huid. Daarnaast is het goed voor de huid, haar en de nagels. Let op: je betaalt wel een kleine bijdrage voor de verzending, dit is €1,-.

Vraag gratis 4 proefverpakkingen aan van Nestlé Groeie Start 2 opvolgmelk. Wanneer je je ook voor de nieuwsbrief aanmeldt ontvang je gratis de blauwe knuffel Beertje Bo. De proefverpakkingen ontvang je alleen als je kindje 5 en een halve maand of ouder is.

Vraag gratis 3 weken lang een Regionaal Dagblad op papier aan. Na de 3 weken stopt de toezending automatisch. Je kunt kiezen uit: BN DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, Tubantia, De Gelderlander, de Stentor en PZC.

Gratis SMS’en bij Hi

Gratis sms versturen
Hi gebruikers kunnen nu 100 gratis SMS’jes of MMS’jes sturen per maand.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2015 NuGratis.nl