Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
20-11-2014 om 18:27 uur

Top 5 Gratis producten

Gratis producten
Meld je gratis aan voor het Klimaatstraatfeest en ontvang een gratis zaklamp die werkt zonder batterijen! De zaklamp laadt op door knijpbewegingen.
Het Klimaatstraatfeest is de grootste en gezelligste energie besparingswedstrijd van Nederland. Ook maak je kans op fantastische prijzen zoals een feestbudget tot €10.000,-.

Gratis producten
Vraag gratis een poster van Blauw Bloed aan met de Koninklijke familie van de laatste 10 jaar.

Gratis producten
Vraag gratis en vrijblijvend de nieuwe CD aan van het TV programma ’Nederland Zingt’. Hierop staan prachtige liederen gezongen door bekende artiesten. Tijdens het aanvragen kun je ook kiezen voor de gratis DVD van The Passion 2014, DVD van Expeditie Birma, wenskaarten en meer. Stap 3 is niet verplicht tijdens het aanvragen.

Gratis producten
Start met meespelen met de VriendenLoterij en ontvang een gratis KiKa-beer en een gratis HEMA cadeaukaart ter waarde van €10,-. Ook steun je Kika en maak je kans op veel prijzen tot maarliefst €100.000,-. Je kunt zelfs een auto winnen. Je kunt jouw lot(en) altijd op elk moment stopzetten.

Gratis producten
Ben je klant bij Nuon en wil je dit blijven? Meld je dan aan bij de ’Nuon - Blijven Loont’ actie en ontvang gratis een jaarlijks oplopende korting op stroom tot 25%. Als nieuwe klant kun je ook meedoen aan deze actie. Ook als je meedoet aan de actie is je abonnement maandelijks opzegbaar.

Gratis SMS’en bij Hi

Gratis sms versturen
Hi gebruikers kunnen nu 100 gratis SMS’jes of MMS’jes sturen per maand.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Gratis producten
Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2014 NuGratis.nl