Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
30-08-2015 om 03:00 uur

Top 5 gratis:

Doe de huidtypetest en ontvang een gratis Smart Sun bandje. Dit bandje geeft aan wanneer je je moet insmeren en meet de hoeveelheid UV-zonlicht. Je ontvangt ook gratis tips.

Probeer gratis een proefverpakking TENA Men. Dit helpt urineverlies bij mannen onder controle te houden. Het pakket wordt discreet thuisbezorgd.

Schrijf je gratis in bij ’De onderzoek groep’ en test gratis producten (vaak voor ze op de markt komen).

Schrijf je gratis in bij Sloop de Crisis en krijg gratis een Hotelcheque. Met deze Hotelcheque overnacht je met 2 personen gratis bij 1 van de 150 aangesloten hotels.

Speel mee met de BankGiro Loterij en ontvang gratis 4 entreekaarten voor de Apenheul t.w.v. €84,-, Slagharen t.w.v. €90,- of Duinrell t.w.v. €88,-. De kaartjes worden binnen 2 weken na aanmelding naar je toegestuurd. Je speelt mee zolang je zelf wilt.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2015 NuGratis.nl