Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
28-11-2014 om 19:01 uur

Top 5 Gratis producten

Gratis producten
Speel mee met de prijsvraag van CenterParcs en maak kans op een weekend met 7 vrienden in één van de CenterParcs parken.

Gratis producten
Ontvang gratis VVV Cadeaubonnen wanneer je je aanmeldt bij ConsumerJury.

Gratis producten
Vraag gratis 3 weken lang een Regionaal Dagblad op papier aan. Na de 3 weken stopt de toezending automatisch. Je kunt kiezen uit: BN DeStem, Brabants Dagblad, Eindhovens Dagblad, Tubantia, De Gelderlander, de Stentor en PZC.

Gratis producten
Vraag gratis een poster van Blauw Bloed aan met de Koninklijke familie van de laatste 10 jaar.

Gratis producten
Vraag gratis en vrijblijvend de nieuwe CD aan van het TV programma ’Nederland Zingt’. Hierop staan prachtige liederen gezongen door bekende artiesten. Tijdens het aanvragen kun je ook kiezen voor de gratis DVD van The Passion 2014, DVD van Expeditie Birma, wenskaarten en meer. Stap 3 is niet verplicht tijdens het aanvragen.

Gratis SMS’en bij Hi

Gratis sms versturen
Hi gebruikers kunnen nu 100 gratis SMS’jes of MMS’jes sturen per maand.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Gratis producten
Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2014 NuGratis.nl