Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
31-10-2014 om 15:43 uur

Top 5 Gratis producten

Gratis producten
Speel gratis 1 maand mee met de BankGiro Loterij. Je ontvangt ook een gratis HEMA cadeaukaart t.w.v. €15,-. Je kunt jouw lot(en) altijd op elk moment stopzetten.

Gratis producten
Ben je klant bij Nuon en wil je dit blijven? Meld je dan aan bij de ’Nuon - Blijven Loont’ actie en ontvang gratis een jaarlijks oplopende korting op stroom tot 25%. Als nieuwe klant kun je ook meedoen aan deze actie. Ook als je meedoet aan de actie is je abonnement maandelijks opzegbaar.

Gratis producten
Ambi Pur geeft 1000 keer gratis Ambi Pur Car, Ambi Pur Textielverfrisser en de Ambi Pur Elektrische luchtverfrisser weg om te testen. Je ontvangt ook 2x Ambi Pur Car om door te geven aan vrienden. Je hebt een account nodig om te testen. Heb je geen account? Dan kun je ’m gratis aanmaken.

Gratis producten
Speel mee met de ’Wat verbruikt watt?’ quiz van Essent en maak kans op een Samsung LED TV t.w.v. €349,-, Nespresso apparaat t.w.v. €253,- of Nest Learning Thermostat t.w.v. €298,-. Het goede antwoord is 39W.

Gratis producten
Ontvang het eerste zonnepaneel gratis wanneer je overstapt naar Zelfstroom. Bekijk nu hoeveel geld je bespaart als je zelf stroom maakt. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Gratis SMS’en bij Hi

Gratis sms versturen
Hi gebruikers kunnen nu 100 gratis SMS’jes of MMS’jes sturen per maand.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Gratis producten
Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2014 NuGratis.nl