Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
23-10-2014 om 18:04 uur

Top 5 Gratis producten

Gratis producten
Ben je klant bij Nuon en wil je dit blijven? Meld je dan aan bij de ’Nuon - Blijven Loont’ actie en ontvang gratis een jaarlijks oplopende korting op stroom tot 25%. Als nieuwe klant kun je ook meedoen aan deze actie. Ook als je meedoet aan de actie is je abonnement maandelijks opzegbaar.

Gratis producten
Ontvang het eerste zonnepaneel gratis wanneer je overstapt naar Zelfstroom. Bekijk nu hoeveel geld je bespaart als je zelf stroom maakt. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Gratis producten
Speel mee met de prijsvraag van Coolblue en maak kans op een prijs naar keuze. Je kunt kiezen uit een Samsung TV, Samsung smartphone, Krups espressomachine, Neatzo robotstofzuiger, Samsung wasmachine en meer. Kies jouw top 3 en win! Er worden veel prijzen weggegeven en je ontvangt sowieso een cadeaubon t.w.v. €5,- gratis.

Gratis producten
Speel mee met de VriendenLoterij en help kinderkanker de wereld uit, door mee te doen voor KiKa. Ook maak je kans op 250.000 prijzen, zoals 2 miljoen euro, 30x een Volkswagen Polo, 100x een Philips LED-TV en nog veel meer. Je kunt jouw lot(en) altijd op elk moment stopzetten.

Gratis producten
Schrijf je nu gratis in bij Choozz en ontvang €0,50 per vragenlijst. De vragenlijsten gaan over muziek en games. Uiteindelijk kun je jouw verdiende geld inwisselen voor cadeaubonnen van onder andere Bol.com, Zalando, Media Markt.

Gratis SMS’en bij Hi

Gratis sms versturen
Hi gebruikers kunnen nu 100 gratis SMS’jes of MMS’jes sturen per maand.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Gratis producten
Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2014 NuGratis.nl