Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
30-03-2015 om 10:13 uur

Top 5 gratis:

Test gratis producten uit en verdien geld met enquetes invullen bij Toluna. Meld je gratis aan en test 1 van de 576 beschikbare Lux White Impress Soap Bar. Binnenkort kun je Sanex Men Deodorant aanvragen. Je maakt ook kans op €5000,-.

Vraag gratis een proefnummer aan van de TV Gids ’Visie’. De TV-gids zit naast de gids vol met colums, kijktips en leuke filmrecensies.

Bestel gratis een sample van L’Oréal dagcrème Revitalift Filler. Dit is de eerste volumegevende verzorging die de huid voller maakt, wangen verstevigt en rimpels vult voor een zichtbaar jongere uitstraling.

Vraag gratis een Ortel Simkaart aan (Ortel gebruikt het KPN netwerk). Hierop zit €2,- gratis beltegoed en je kunt gratis onderling bellen. Je kunt de simkaart alleen aanvragen als je cookies accepteert op de website.

Vraag gratis een proefverpakking aan van Lancôme Miracle Cushion gezichtsmake-up. Je kunt kiezen voor beige rose of beige pêche.

Gratis SMS’en bij Hi

Gratis sms versturen
Hi gebruikers kunnen nu 100 gratis SMS’jes of MMS’jes sturen per maand.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2015 NuGratis.nl