Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
28-07-2015 om 13:12 uur

Top 5 gratis:

Start met meespelen met de BankGiro Loterij en krijg een gratis cadeaupakket ter waarde van €80,-. Dit pakket bestaat uit een VVV-bon van €25,-, 2 kaartjes voor de dierentuin en een verrassingscadeau. Je kunt jouw lot(en) op elk gewenst moment stopzetten.

Verstuur een gratis kaartje via KaartWereld ter waarde van €2,20. Gebruik de actiecode KWSYNGR15 op de Brievenbus pagina voor de gratis kaart. De verzendkosten worden wel in rekening gebracht en je hebt een account nodig.

Vraag nu gratis het keuken magazine van Keuken Kampioen aan. Je maakt automatisch kans op een iPhone6.

Vraag nu gratis een proefnummer aan van Eva Magazine, ter waarde van €4,50. Het vrouwenmagazine gaat over allerlei leuke onderwerpen als mode, koken, uitgaan, natuur en verzorging. 

Zoek het verschil en maak kans op één jaar lang gratis meespelen met de Staatsloterij! Het verschil is: de schelp aan de rechterkant.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2015 NuGratis.nl