Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
10-10-2015 om 03:00 uur

Top 5 gratis:

Doe gratis mee met deze Lotto actie en maak kans op een reis naar New York t.w.v. €4000,-! Dit is inclusief 3 overnachtingen in een 4-sterren hotel en €250,- zakgeld. Het goede antwoord is: New York

Vraag nu gratis een proefnummer aan van Eva Magazine, ter waarde van €4,50. Het vrouwenmagazine gaat over allerlei leuke onderwerpen als mode, koken, uitgaan, natuur en verzorging. 

Schrijf je gratis en vrijblijvend in bij Sloop De Crisis en maak kans op een besparingsbox t.w.v. €350,-!

Schrijf je gratis in bij ’De onderzoek groep’ en test gratis producten (vaak voor ze op de markt komen).

Zoek het verschil en maak kans om een jaar lang gratis mee te spelen met de Staatsloterij! Maak ook kans op o.a. een Arke reischeque t.w.v. €500,- en een Straat Staatsloten met XL. Het verschil is: de schelp aan de rechterkant.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2015 NuGratis.nl