Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
22-12-2014 om 10:50 uur

Top 5 Gratis producten

Gratis producten
Ontvang gratis een fles Andrélon of Dove shampoo door je eigen etiket voor op de shampoo fles te ontwerpen. Print het etiket, maak er iets moois van en stuur het etiket op. Daarna ontvang je het etiket met een bon thuisgestuurd waarmee je de gratis fles de Andrélon of Dove shampoo kan ophalen bij een Kruidvat vestiging.

Gratis producten
Speel mee met de prijsvraag van Watch2Day maak kans op een INVICTA Zeus Bolt Chronograph horloge ter waarde van €1999,-!

Gratis producten
Via Kaartwereld kan je een gratis Ansichtkaart ter waarde van €1,50 + gratis postzegel van €0,64 = €2,14 versturen. Selecteer een kaart vanaf €1,50, kies voor de kaartsoort: Ansichtkaart, maak vervolgens je kaart en vul bij de laatste stap in het bestelproces de actiecode: valk2014 in. Om de code te activeren moet je ingelogd zijn op Kaartwereld.

Gratis producten
Veel zorgverzekeraars geven een gratis cadeau weg wanneer je overstapt van zorgverzekering. NuGratis.nl heeft daarom een overzicht gemaakt van alle gratis acties, premies en kortingen.

Gratis producten
Start met meespelen met de Nationale Postcode Loterij en ontvang een gratis cadeau ter waarde van €12,50. Ook speel je dan mee met de Eindejaarskanjer, hiermee maak je kans op €49,7 miljoen! Je kunt jouw lot(en) altijd op elk moment stopzetten.

Gratis SMS’en bij Hi

Gratis sms versturen
Hi gebruikers kunnen nu 100 gratis SMS’jes of MMS’jes sturen per maand.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Gratis producten
Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2014 NuGratis.nl