Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment.
Laatst bijgewerkt op:
19-04-2014 om 18:52 uur

Top 5 Gratis producten

Gratis producten
Nogmaals zien of heb je de uitzending gemist? Vraag nu gratis de DVD van The Passion 2014 aan. The Passion is een muziekale vertaling van het verhaal van Pasen door BN’ers.

Gratis producten
Meld je nu gratis aan voor de Sony Guestlist en maak kans op gratis producten van Sony. Er worden leuke gratis producten weggegeven, zoals 3 maanden Spotify, pakket met 10 Sony CD’s, concertkaarten en meer. Klik voor een volledig overzicht rechtsboven op ’beloningen’.

Gratis producten
Moederdagactie van Eva Magazine. Vraag nu gratis het magazine aan met eigen boodschap en foto op de cover. Leuk om een speciaal magazine aan je moeder cadeau te geven.

Gratis producten
Het AD heeft een actie waarbij je altijd prijs hebt: kies een prijs en win! Je maakt kans op een Samsung Galaxy Tab 3.0 t.w.v. €293,-, stadsfiets t.w.v. €239,-, Philips Senseo Sarista t.w.v. €199,-. Je ontvangt na je deelname sowieso gratis het Algemeen Dagblad.

Gratis producten
Speel mee met de VriendenLoterij en ontvang gratis €15,- retour op je (bank)rekening. Ook ontvang je een extra gratis lot t.w.v. €12,-. Je maakt met je lot(en) ook direct kans op 1 van de 21 Volkswagen Polo’s, led-tv, €25.000,- en alle andere prijzen uit de prijzenpot van €1,2 miljoen. Je kunt jouw lot(en) altijd op elk moment stopzetten.

Gratis SMS’en bij Hi

Gratis sms versturen
Hi gebruikers kunnen nu 100 gratis SMS’jes of MMS’jes sturen per maand.

Gratis SMS’en bij Vodafone

Gratis sms versturen
Alle Vodafone gebruikers kunnen maximaal 2 gratis smsjes per dag versturen. Log in met jouw Vodafone account, daarna zie je in het 3e blokje rechts het "Gratis sms versturen" blok.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Gratis producten
Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2014 NuGratis.nl