Loterijen

Speel mee met de BankGiro Loterij, VriendenLoterij, Lotto en de Staatsloterij en maak kans op (geld)prijzen. Je kunt je lot(en) altijd en op elk gewenst moment stopzetten en zit dus nergens aan vast. Bekijk hieronder het hele overzicht.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
23-07-2018 om 03:10 uur

Top 5 gratis:

Draai aan het Lotto Geluksrad en win gratis loten! Je hebt altijd prijs.

Vraag nu een gratis Eva proefexemplaar aan. Eva is een christelijk magazine voor vrouwen met bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden.

Gratis daten zonder toeters en bellen. Meld je gratis aan bij HappyPancake. De nummer 1 datingsite in Zweden en Finland. 

Schuif jij 4 op een rij? Ga meespelen met de BankGiro Loterij en ontvang gegarandeerd € 15,- maar dit kan ook € 25.000,-. Je speelt mee zolang je zelf wilt.

Wil jij de weerstand van je huid verhogen? Vraag dan nu gratis een sample aan van de huidverzorging van Sebamed. Sebamed vermindert verschillende huidproblemen zoals: gevoelige of droge huid, allergie, irritatie of eczeem.

Gratis minimaal € 15,- of een andere (geld)prijs zoals een vakantie, een iPhone X, een fiets etc.

Ga (extra) meespelen met de VriendenLoterij en ontvang gegarandeerd € 15,- maar je maakt ook kans op € 30.000,-, een vakantie t.w.v. € 1.500,-, een iPhone X, € 1.000,-, een Sony Led TV, een iPad, een Sony noise cancelling koptelefoon en een VriendenLoterij Fiets. Je speelt mee zolang je zelf wilt.

Gratis welkomstcadeau van de Lotto

Speel automatisch mee met de Lotto en kies uit twee welkomstprijzen: 6 maanden lang 25% korting of 3 maanden lang 50% korting + kans op een LG 4K TV.

Elke dag kans op € 5.000,- vakantiegeld

Doe gratis mee met de Lotto campagne en maak in juli elke werkdag kans op € 5.000,- vakantiegeld.

Gratis Lotto loten

Draai aan het Lotto Geluksrad en win gratis loten! Je hebt altijd prijs.

Gegarandeerd € 10,- van de VriendenLoterij

Kies jij de juiste portemonnee? Speel mee met de VriendenLoterij en ontvang gegarandeerd € 10,- maar dit kan ook oplopen tot € 30.000,-. Je speelt mee zolang je zelf wilt.

Gratis welkomstcadeau t.w.v. € 10,- bij BankGiro Loterij

Speel mee met de BankGiro Loterij en ontvang gegarandeerd € 10,-. Wanneer je 6 gooit met je dobbelsteen win je € 100,-. De kans is dus 1 op de 6 dat je de hoofdprijs wint!

Gegarandeerd € 15,- van de BankGiro Loterij

Schuif jij 4 op een rij? Ga meespelen met de BankGiro Loterij en ontvang gegarandeerd € 15,- maar dit kan ook € 25.000,-. Je speelt mee zolang je zelf wilt.

Gratis Lotto lot

Creëer jouw gratis gelukslot door 6 getallen te kiezen. Wie weet win jij morgen de Jackpot van € 3,3 miljoen euro. Meespelen is gratis en vrijblijvend.

Gratis tankpas t.w.v. €20,-

Speel mee met de VriendenLoterij en ontvang een tankpas t.w.v. €20,-. Daarnaast maak je kans op prijzen die oplopen tot 1 miljoen!

Gratis Staatslot t.w.v. € 15,-

Mis nooit meer een trekking en speel elke maand mee met de Staatsloterij. Als je kiest voor automatisch meespelen dan ontvang je een gratis Staatslot t.w.v. € 15,-.

Meer gratis producten

Ben je naast leuke loterijen nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2018 NuGratis.nl