Gratis sms versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
24-06-2018 om 03:10 uur

Top 5 gratis:

Ontvang een gratis zomerdekbed van Dekbed Discounter in een maat naar keuze bij iedere bestelling boven de € 14,95. Maak gebruik van de kortingscode DEKBED140, DEKBED200 of DEKBED240 wanneer je je bestelling plaatst.

Speel mee met de Postcode Loterij en maak elke werkdag kans op de straatprijs van € 25.000,- en een BMW. Je speelt mee zolang je zelf wilt, je kunt altijd opzeggen.

Creëer jouw gratis gelukslot door 6 getallen te kiezen. Wie weet win jij morgen de Jackpot van € 2,7 miljoen euro. Meespelen is gratis en vrijblijvend.

Wil jij de weerstand van je huid verhogen? Vraag dan nu gratis een sample aan van de huidverzorging van Sebamed. Sebamed vermindert verschillende huidproblemen zoals: gevoelige of droge huid, allergie, irritatie of eczeem.

Vraag nu een gratis Eva proefexemplaar aan. Eva is een christelijk magazine voor vrouwen met bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2018 NuGratis.nl