Gratis smsjes versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment.
Laatst bijgewerkt op:
21-01-2018 om 03:10 uur

Top 5 gratis:

Ga nu (extra) meespelen met de VriendenLoterij en speel in januari gratis mee. Bovendien krijg je ook nog eens € 20,- gratis en je maakt in januari kans op dubbele geldprijzen tot wel € 2 miljoen. Je speelt mee zolang je zelf wilt.

Vraag nu een gratis Eva proefexemplaar aan. Eva is een christelijk magazine voor vrouwen met bijzondere en inspirerende artikelen over allerlei onderwerpen die vrouwen bezighouden.

Meld je gratis aan voor Zalando Lounge en profiteer elke dag van kortingen tot wel 75% op topmerken zoals Puma, Converse, Esprit, Adidas en nog veel meer.

Bestel gratis de ANWB Jongerenpas. De voordelen hiervan zijn dat jouw kinderen dezelfde Wegenwacht Service als jij ontvangen als zij in je auto rijden. De pas kan aangevraagd worden tot 25 jaar, ongeacht of je in- of uitwonend bent.

Heb je een kitten of ken je iemand met een kitten? Vraag dan nu gratis het Whiskas Kittenpakket aan.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2018 NuGratis.nl