Gratis sms versturen

NuGratis heeft een overzicht gemaakt van de beste aanbieders om een gratis sms te versturen via internet. De mogelijkheden van gratis sms-en zijn helaas wat teruggelopen. Toch zijn er nog steeds een aantal aanbieders waar je gratis sms-jes kunt versturen. Hieronder bespreken wij de beste.

Meld je nu aan voor de NuGratis nieuwsbrief en blijf wekelijks op de hoogte van de beste gratis aanbiedingen van dit moment. Ook maak je nu kans op een 1 van de 5 Dove geschenksets!
Laatst bijgewerkt op:
22-01-2019 om 12:54 uur

Top 5 gratis:

Hoeveel groene eieren tel jij? Doe mee en maak kans op een Green Egg BBQ t.w.v. € 1.395,-. Het juiste antwoord is 5.

Vraag gratis een Tauck Kalender voor 2019 aan. In deze kalender staan mooie foto’s van bestemmingen uit de hele wereld zoals Amerika, Canada, Praag en China. Gebruik de Key Code: 72243677 of 72243699 om aan te vragen. Wil je zien hoe de kalender er uit ziet? Kijk dan hier!

Draai aan het gelukswiel en draai jouw eindcijfer. Als jouw eindcijfer hetzelfde is als het winnende eindcijfer waarop de Hoofdprijs valt dan ontvang je een gratis 1/5 Staatslot.

Speel mee en maak kans om een Dyson Cyclone V10 Absolute te winnen t.w.v. € 629,-. Vul je voornaam en e-mailadres in en wie weet ben jij de winnaar!

Je kunt een maand lang gratis meespelen met de VriendenLoterij. Normaal betaal je € 13,75. Daarnaast krijg je ook nog eens € 20,-.

Stuur maximaal 5 gratis SMS’jes

Gratis sms versturen
Bij SMSDistrict kun je nu maximaal 5 SMS’jes versturen. Registreer je hiervoor op de website. Stuur je er meer dan 5 dan kost het geld.

Meer gratis producten

Ben je naast gratis SMS’en nog opzoek naar andere gratis producten? Neem dan eens een kijkje bij het gratis producten overzicht.

Sitemap | Disclaimer | Privacy Statement | Contact | Printversie | Cookieverklaring | Copyright © 2019 NuGratis.nl